motoriseret

Nyd byen på en ny måde

For 3 dage siden var jeg lige en lille tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Der var mange der kørte forbi mig på elektrisk løbehjul og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker.Indledningsvist blev jeg lidt fortørnet, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye motoriserede køretøjer lidt på plads. Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var de overhovedet til at at køre på.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Circ, Lime, Win eller Voi. Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg fandt faktisk ret nemt en app på min mobil som kunne benyttes til nogle af de her løbehjul. Og rigtig nok man kunne bruge en rabatkode. Så derfor søgte jeg hurtig på Voi rabatkode, som var den app eller applikation jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre sjove rabatkoder man kunne benytte. Det er nok ikke den transportmåde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Gør det sjovt med de små

Jeg kunne onde mine børn at komme med ud og prøve de andre “køretøjer”. Det kunne jo være ret hyggeligt at prøve mange af de her ting sammen. Dog skal han altså sikres på hele kroppen og han skal heller ikke fryse hvorfor jeg har ham i sin vandtætte flyverdragt og godt pakket ind med halstørklæder. Om børnene så skal prøve et af de her segboards eller et elektrisk løbehjul ved jeg ikke helt. Det er dog godt nok sørens at man ikke lejer segboards på samme facon som med løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en testsider der undersøger segboards, der burde være tilstrækkelig til at fryse rundt i baggården! Hvis du ikke gider at lave det elektroniske, så kan du jo altid ændre dit fokus 180 grader og lave en sæbekassevogn. Her skal du bare bruge en bund fra en barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle brædder, søm og skruer, nå ja og selvfølgelig noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn anvendte vi faktisk en pull up bar, der akkurat kunne fungere perfekt som en type styrefunktion til sæbekassebilen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Leave a Reply